Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

23

0 hozzászólás

Nyáron mégsem jön a GTA-utánzó The Precinct

A játékot augusztus közepére vártuk, de a készítők pár hónap türelmet kérnek.

 

Az idei nyár egyik legérdekesebb játékának ígérkezett a Fallen Tree Games stúdiójában készülő The Precinct. Az izometrikus nézetű akció-kalandjátékról azonban a napokban kiderült, hogy a nyáron már biztosan nem fogunk vele játszani, a fejlesztők ugyanis elhalasztják a premiert.

 

A játékosok Averno Cityben találják magukat, ahol kissé elharapódzott a bűnözés az utcákon. Nick Cordell Jr rendőr bőrébe bújhatnak, akivel fokozatosan kell felszámolniuk a bűncselekményeket. Ennek megfelelően a játékmenet változatos küldetéseket is kihívásokat kínál.
 


Lesz autós üldözés és igazoltatás, különböző bűncselekmények után kell nyomoznunk, de természetesen nem maradhat el a gyalogos üldözés és a lövöldözés sem. Idővel arra is lesz lehetőségünk, hogy helikopterbe szállva kutassunk bűnözők után.

 

A The Precinct eredetileg augusztus 15-én jelent volna meg, ám ezt mostanra elengedték. A hivatalos indoklásban az szerepel, hogy a készítőknek néhány hétre szüksége lesz még, hogy az utolsó simításokat is elvégezzék. Hogy mennyi hétről van szó, azt nem árulták el, így csak annyit tudni jelenleg, hogy a The Precinct PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is valamikor idén ősszel várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!