Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

26

0 hozzászólás

Előzménysztori lesz a Mafia: The Old Country

Az új Mafia-játékot az első két epizódot felújító Hangar 13 készíti.

 

A Mafia első része nagyjából a GTA III idejében jelent meg és megmutatta, hogy lehet sokkal erősebb sztorimeséléssel is nyílt világú akció-kalandjátékot készíteni. A mára legendássá vált játék aztán két folytatás is megért, illetve néhány évvel ezelőtt egy közel tökéletes remake-et is. Utóbbit a Hangar 13 stúdiója készítette, akik most bejelentették, hogy jön a Mafia: The Old Country.

 

A bejelentésre az idei gamescomot felvezető show zárszavaként került sor egy trailer formájában. Ebben a játékmenetből még semmit sem mutatnak, viszont így is kiderül pár igen izgalmas részlet. Ezek közül is a legfontosabb talán, hogy egy előzmény történethez lesz szerencsénk.
 


A játék ugyanis az 1900-as évek legelején játszódik majd Szicíliában, ahol az olasz mafia született, majd ahonnan kivándorolt Amerikába. A videóban is végig a család és a hűség fontosságáról beszélnek, miközben olyan jellegzetes szicíliai motívumokat láthatunk, mint a citrom, majd egy tipikus szicíliai látképpel zárunk.

 

A Mafia: The Old Country PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül. A premier valamikor 2025-ben várható, a videóból pedig kiderül, hogy részletesebben idén decemberben fogják bemutatni a játékot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!