Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AQUA - PIXELBIZTOS

A Pixelbiztos szolgáltatás az Aqua Optima Kft. és a Dot-Compker Kft. bizonyos LCD technológiával rendelkező termékekhez - Okostelefon, Okosóra, Tablet, Phablet, PhonePad, Laptop, Notebook,  Netbook, Ultrabook, valamint Hibrid notebook – értékesített jótállási szolgáltatása. A Pixelbiztos szolgáltatás kizárólag gyári új, bontatlan (gyárilag leragasztott) csomagolású termékekre köthető. Felbontott, csomagolássérült, újracsomagolt, használt termékre a szolgáltatás nem köthető meg.
 
A Pixelbiztos szolgáltatás keretében az Aqua Optima Kft. és a Dot-Compker Kft.vállalja, hogy a jelen tájékoztatóban/termékleírásban részletezett jótálláson kívül eső esetleges kijelző-hibák esetén a készüléket a jogszabályon belüli kötelező jótálláson felül garanciális ügyintézés alá vonja, és az ott részletezettek szerint gondoskodik a cseréről illetve a termék (biztosításon kívüli) árának visszafizetésről.
 
A Pixelbiztos szolgáltatás minden esetben a megvásárolt egyedi gyártási számú termékhez kötődik, más termékre nem „átvihető”. A Pixelbiztos szolgáltatás egyedi gyári számmal rendelkezik, amely felhasználástól számítva a biztosított termékhez kötődik, ezért más termékhez nem használható fel újra.
 
Fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint a szolgáltatás tekintetében a termék első bekapcsolásáig elállási jog illeti meg. A Pixelbiztos szolgáltatás jellegéből adódóan a termék első bekapcsolásakor a fogyasztó a szolgáltatást igénybe veszi, és felmondási jog illeti meg. A szerződés teljesülése után felmondási jog nem illeti meg a fogyasztót.
Ha a fogyasztó eláll a vásárlástól, vagy felmondja a szerződést, bekapcsolt és kipróbált termék esetén köteles megtéríteni a vállalkozás költségeit a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 26.§ alapján az alábbiak szerint:

 
  • 3 napos Pixelbiztos esetén az elálláskor/felmondáskor fogyasztó köteles kifizetni a szolgáltatás eltelt idővel arányos részét.
  • 15 napos Pixelbiztos esetén az elálláskor/felmondáskor fogyasztó köteles kifizetni a szolgáltatás eltelt idővel arányos részét.
  • 45 napos Pixelbiztos esetén az elálláskor fogyasztó köteles kifizetni a szolgáltatás eltelt idővel arányos részét.
 
A PIXELBIZTOS három változatban érhető el:
  • 3 napos PIXELBIZTOS - 990 Ft
  • 15 napos PIXELBIZTOS - 3990 Ft
  • 45 napos PIXELBIZTOS - 6990 Ft
 
A PIXELBIZTOS igénybe vehető az alábbi termékek esetében:

Az ajánlat csak a megjelölt termékek és márkák esetén vehető igénybe.

Amennyiben kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban keressed fel munkatársainkat a +36/1 244-2424 -es telefonszámon vagy elektronikus úton, az [email protected]-n

A pixelbiztossal kapcsolatos további tájékoztatást az ÁSZF-ben találsz.