Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

31

0 hozzászólás

Ilyen lesz a Little Nightmares III

A horror kalandjáték a gamescomon kapott új kedvcsinálót.

 

Az első két Little Nightmares epizódot még a Tarsier Games stúdiója készítette, akik igen magasra tették a mércét. A csapat most egy vadonatúj játékon dolgozik, amely sokban fog hasonlítani ezekre, míg a Little Nightmares III fejlesztését egy másik tapasztalt horror-fejlesztő stúdióra, a Supermassive Gamesre bízták.
 


A Little Nightmares III a gamescomon kapott új előzetest, mindjárt kettőt is. Az egyik az Official Friendship Trailer címet kapta, ezzel is utalva arra, hogy itt két főhősünk lesz, akik csak együtt élhetik túl a szürreális és hátborzongató kalandokat. A játék kooperatív módot is kap, így egy barátunkkal közösen is átélhetjük majd a borzalmakat.

 

A másik video pedig egy hosszabb játékmenet-bemutató. A közel hatperces videóban a játék elejéből láthatunk jeleneteket. A két apró főhős közösen old meg benne különféle feladványokat, amelyek révén tovább tudnak haladni az adott pályaszakaszon. Kapunk ízelítőt a rájuk vadászó rémségekből is, amelyek elől csak menekülni és elbújni lehet majd.
 


A Little Nightmares III PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, illetve Nintendo Switchre készül. Pontos megjelenési dátumot sajnos továbbra sem kapott, de a premier 2025 előtt egyébként sem esedékes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!