Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

27

0 hozzászólás

Új címet és előzetest kapott a Delta Force: Hawk Ops

A rajongók kérésének eleget téve a játék elhagyja az alcímét.

 

Az idei gamescomon jelen volt a Tencent Gaming kiadó és a náluk készülő Delta Force: Hawk Ops is. Utóbbi játék kapott is egy új előzetest, amely a korai változatot hivatott közelebbről is megmutatni.

 

A jelentős múltra visszatekintő franchise egy ingyenes multiplayer FPS formájában tér vissza. Bár az eddig látottak alapvetően nem voltak rosszabbak bármely Call of Duty vagy Battlefield epizódnál, a rajongók éppen a sorozat múltja miatt eléggé csalódottak voltak.
 


Viszont a nemrégiben tartott zárt tesztek sokukat sikeresen meggyőzték arról, hogy nem lesz ez egy rossz játék. A fenti előzetes is ezt sugallja, amelyben több pályát és fegyvert, és persze rengeteg akciót láthatunk. Emellett a különböző járművek, helikopterek és tankok is bevetésre kerülnek.

 

A Delta Force: Hawk Ops a rajongók kérésére még címet is vált az őszi premier előtt. Ennek fényében, hogy jobban tükrözzék a teljes újraindulást, elhagyják az alcímet, így a játék már csak Delta Force címen fog megjelenni. A korai változat valamikor idén ősszel rajtolhat el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!