Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

26

0 hozzászólás

Két új egeret is villantott az NZXT

A két újdonság csak megjelenésében és tömegében tér el egymástól, egyikük starfieldes designt is kapott.

 

Az NZXT a napokban nem csak egy új billentyűzetről, de két új egérről is lerántotta a leplet. Utóbbi kettő az NZXT Lift 2 Symm és az NZXT Lift 2 Ergo nevet kapták, amiből már sejthető, hogy egy családba tartoznak, így csak bizonyos dolgokban térnek el egymástól. Egészen pontosan a megjelenésükben, hiszen a Symm egy szimmetrikus egér, míg az Ergo egy ergonomikus kialakítású eszköz.

 

A két egér hardver terén ugyanazt kínálja. A mozgás lekövetéséért egy PixArt PAW 3395 szenzor felelős, amely egészen 26 000 cpi-ig skálázható több lépcsőben, 650 ips és 50g-s gyorsulás mellett. A polling rate pedig 8khz. Azt a gyártó nem árulta el, hogy pontosan milyen kapcsolókat épített be a két fő billentyű alá, de azt igen, hogy ezek 100 millió kattintásig nem fognak hibázni. Ezt ugyan nehéz lenne leellenőrizni házi környezetben, de azért vannak kétségeink.

Az NZXT Lift 2 Symm szimmetrikus kialakítást kapott, de az extra gombok a bal oldalán helyezkednek el. Emellett egy gomb került a görgő mögé. Az egér 2 méteres vezetékkel csatlakozik a PC-hez, a görgő mögött pedig az NZXT-felirat fut hátrafelé. A két újdonság közül ez a könnyebb, ez ugyanis 58 grammot nyom a mérlegen. Érdekesség, hogy ebből elérhető egy Starfield-mintás változat is.

 

Az NZXT Life 2 Ergo viszont már enyhén görbített, ergonomikus kialakítást kapott. Az extra gombok itt is ugyanúgy helyezkednek el, ahogy a 2 méteres kábel és az NZXT-felirat is változatlan. Ez egy madártollnyival nehezebb lett társánál, hiszen már 61 grammot nyom. A két újdonságnál nem fogott túl vastagon a toll az árcédulán: a Symm és az Ergo is 50 dolláros áron került forgalomba, egyedül a Starfield-változat drágább picit, ezért 60 dollárt kérnek el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!