Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

30

0 hozzászólás

Sci-fi horror lesz a Directive 8020

A Supermassive Games jövőre folytatja a The Dark Pictures Anthologyt.

 

A Supermassive Games jelenleg is több horror kalandjátékon dolgozik, ezek egyike a néhány éve útjára indított The Dark Pictures Anthology második évadjának első játéka lesz. A Directive 8020 a gamescomon mutatkozott be egy trailerben.

 

A játékosok most is egy moziszerű túlélőhorror kalandra számíthatnak, ám ez most merőben más lesz mint bármi, amin a stúdió korábban dolgozott. A sztori a jövőben játszódik a Tao Ceti F bolygón, amelyre egy kisebb expedíciót küldött az emberiség. Csakhogy a felfedezők űrhajója, a Casiopeia lezuhan, a legénység túlélő tagjai pedig egy különös rémséggel találják szemben magukat.
 


Feljutott az űrhajóra egy idegen lény, amely képes tökéletesen lemásolni bármilyen életformát, így a legénység tagjait is. Így sosem tudhatjuk majd, hogy akivel éppen beszélünk vagy össze vagyunk zárva, az ember vagy az életünkre pályázó idegen. A fejlesztők nem titkoltan a The Thing és más hasonló horror remekművekből merítettek ihletet.

 

A Directive 8020 egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot. Annyi biztos csupán, hogy a premier 2025 előtt nem jön el. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fog megjelenni a játék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!