Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Bankkártyás fizetés

Six Payment Services partnerei széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmaznak. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a 
Six Payment Services fizetőoldalára irányítjunk téged, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintasz, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadod. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben a Maestro bankkártyádon ilyen nem található, érdeklődj Bankodnál.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.


Elfogadó neve: AQUA OPTIMA Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.  és Dot-Compker Kft
Székhely: H-1117 MAGYARORSZÁG, BUDAPEST, Karinthy Frigyes út 17.  és 1142 Budapest, Komáromi út 39.
Cégjegyzékszám: 01-09-731455 és 01-09-889813
Adószám: 13363479-2-43 és 14120204-2-42
Bankszámlaszám: MagNet Bank Zrt. 16200106-11518934 és  MagNet Bank Zrt. 16200106-11519966
MKEH nyilvántartási szám: C/003 884  
Központi telefonszám:+36 (1) 244-2424   
E-mail cím: [email protected]
Hivatalos webportál: https://www.aqua.hu    


Az online vásárlás további előnyei:
 • A vásárlók számára a kártyás fizetés egyszerű és kényelmes.
 • Az online tranzakciók folyamatosan nyomon követhetőek.
 • A kereskedő birtokába kizárólag a vásárlóval, vásárlással, termékkel, szolgáltatással kapcsolatos adatok jutnak, míg a bankkártya adatokat csak a Six Payment Services kapja meg – mindez maximális biztonságot nyújt a vásárlónak.
A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke - a kifizetett összeg - azonnal zárolásra kerül kártyaszámládon.
A banki fizetőoldal a kötelező biztonsági elemek mellett alkalmazza az úgynevezett 3D Secure biztonsági megoldást, amelyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A 3D Secure, amely a tranzakciót kezdeményező vásárlónak a Verified by Visa és a MasterCard SecureCode emblémákról azonosítható, a jelenleg elérhető legnagyobb biztonságot biztosítja. A vásárló ugyanis 3D Secure tranzakció esetén - amennyiben a bankkártyája is 3D Secure képes – megadja az internetes vásárlásokhoz használandó egyedi azonosító kódját. Így ezen tranzakciók esetén a fizetési folyamat előtt a kibocsátó bank hitelesítése biztosítja az egyértelmű azonosítást.Mire érdemes odafigyelni vásárláskor?
 • Kérjük, tanulmányozd át az Elfogadóhely internetes vásárlással kapcsolatos ismertetőjét, a vásárlás kondícióit, a fizetési, illetve szállítási feltételeket.
 • Tekintsd át az Elfogadóhely biztonsági feltételeit.
 • Tartsd nyilván a vásárlással kapcsolatosan az Elfogadóhelytől kapott információkat!
 • Gondoskodj róla, hogy titkos kártyaadataidhoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá!
 • Érdemes saját böngésződet folyamatosan frissíteni, naprakészen tartani.
Elfogadott kártyák:
 • VISA dombornyomott kártyák
 • VISA Electron kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • V PAY kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • MasterCard dombornyomott kártyák
 • MasterCard Electronic kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Maestro kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Kizárólag internetes fizetésre kibocsátott kártyák
AMERICAN EXPRESSZ bankártyával való bolti és online fizetés nem lehetséges!

A biztonságról:
A virtuális POS titkosított (https://) csatornán keresztül képes összekapcsolni az Elfogadóhelyet a vásárlókkal, valamint szintén biztonságos csatornán létesít kapcsolatot az
Six Payment Services és az Elfogadóhely.

A banki fizetőoldal RSA 2048 bites titkosítással ellátott tanúsítványt (CA) használ, ami TLS 1.0 csatornán keresztül biztosítja az ott megadásra kerülő adatok teljes körű biztonságát.
 
A fizetés folyamata:
 1. A vásárló összeállítja az igényének megfelelő termékekből álló kosarat az internet áruházban, megadja a szállításhoz szükséges információkat, majd a fizetési módnál kiválasztja a bankkártyás fizetést.
 2. A vásárló ezután átirányításra kerül a bank fizetési oldalára. Az ekkor megjelenő, a Six Payment Services emblémáját tartalmazó fizetői oldalon kell megadni a kártyaadatokat (név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód).
  1. Amennyiben a fizetésre használt kártya 3D Secure képes, meg kell adni a hitelesítéshez a kibocsátó intézettől kapott azonosítót is.
  2. Ezt követően megtörténik az online engedélykérés a kártya elfogadására. Ha ez sikeres volt, megtörténik a tranzakció.
  3. Végül a rendszer visszairányítja a vásárlót az internet áruházba, ahol a tranzakció eredményességéről értesítést kap.

Amennyiben a vásárlási tranzakció eredményéről részletesebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal.