Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

27

0 hozzászólás

Árával szállhat versenybe a ZTE Nubia Flip

A konkurenciához mérten olcsó hajlítható okostelefont mutatott a kínai gyártó.

 

Pár éve robbantak be a köztudatba a hajlítható kijelzős okostelefonok. Mint minden jelentősebbnek vélt technológiai fejlesztés, először ez is a „nagyok” játszótere volt, hiszen elsősorban a Samsung és a Huawei versengett a jobb összecsukható okostelefon címért. Az Apple máig kimaradt ebből a buliból, sok kisebb gyártó viszont nem. Most például a ZTE mutatta be a saját ilyen megoldását, a ZTE Nubia Flipet.

 

A készülék középpolcos hardverrel rendelkezik, lelke egy Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 SoC, amely mellé Adreno 644 GPU és 6 GB memória társul. A belső tárhely nem bővíthető és nem is túl combos, 128 GB-ot kell okosan beosztanunk. A készülék összecsukva egy 1,43 hüvelykes OLED kijelzőt kínál 466*466 pixeles felbontással, ez elsősorban az értesítések megjelenítésére szolgál. Kinyitva viszont egy hajlítható OLED panelt kapunk 1188*2790 pixeles felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel.

A ZTE Nubia Flip képernyőjébe egy 16 megapixeles szelfikamerát paszíroztak, míg a hátoldalán egy 50 megapixeles fő kamera és egy 2 megapixeles mélységérzékelő egység fért el. E téren is sem tud tehát kiemelkedőt nyújtani a telefon, de valószínűleg nem is ezért fogják sokan választani.

 

A telefont 4310 mAh-s akkumulátorral szerelik, amit 33W-tal lehet feltölteni. Nem hiányoznak a szokásos funkciók, mint a gyorsulásmérő, a Bluetooth, a Wi-Fi vagy az oldalpanelre helyezett ujjlenyomatolvasó. A ZTE Nubia Flip legnagyobb vonzereje az árcédulája lehet, ugyanis hajlítható kijelzős készülékhez mérten a 600 eurós ajánlott fogyasztói ár egyáltalán nem vészes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!