Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

31

0 hozzászólás

Mozgásban a Greedfall 2: The Dying World

Az ígéretes szerepjáték a gamescomon kapott új előzetest.

 

A Spiders eddig is rengeteg érdekes szerepjátékot tett le az asztalra. Ezek egyike volt a 2019-ben megjelent Greedfall, amelynek most jön a folytatása. Bár folytatás, de valójában a Greedfall 2: The Dying World valójában egy előzménytörténet lesz, amely most új előzetesben mutatta meg magát.

 

A játék eseményei három évvel az első rész előtt fognak játszódni. A játékosok egy Teer Fradee-ről származó őslakost alkothatnak meg és irányíthatnak, akit a Gacane-ről érkező hódítók fognak el és hurcolnak magukkal rabszolgának.
 


A játékosok itt nem csak a szabadulásukat kell elintézniük, de felfedezhetik Gacane háborúk és járvány sújtotta, de egyébként meseszép világát. Az, hogy kivel milyen kapcsolatot alakítanak ki, teljesen rájuk lesz bízva, akár komolyabb érzelmi szálak is szövődhetnek. Csapatokat toborozhatunk magunk köré, akik segítenek a harcok során, ilyenkor megállíthatjuk az időt és parancsokat oszthatunk ki nekik is.

 

A Greedfall 2: The Dying World a tervek szerint szeptember 24-én érkezik meg PC-re, de egyelőre csak early accessben. A teljes kiadás és a konzolos premier is csak valamikor 2025-ben várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!