Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Végfelhasználói nyilatkozat szükséges split klímák értékesítése esetén

 

Már csak egy dolgot szükséges megtennie, mielőtt a klíma készüléket eljuttatnánk Önhöz

A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet előírja, hogy minden fluor tartalmú üvegház hatású gázzal (a klímában ilyen gáz van) rendelkező készüléket csak arra feljogosított személy vagy cég szerelhet, telepíthet. Be kell szereznie a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által feljogosított és az Ön által választott klíma telepítésére megfelelő szintű engedéllyel rendelkező cégtől a klíma telepítésre vonatkozó Végfelhasználói Tanúsítványt.

Minden webshopban vásárolt klímaberendezést (nem csak az AQUA.hu-n, hanem bárhol máshol is) csak ezen Végfelhasználói Tanúsítvány bemutatása után szállítható ki a vevőnek. A tanúsítványt olyan feljogosított cég állíthatja ki, amely cég rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál a megfelelő szintű engedéllyel és jogosult az Ön által választott készülék telepítésére. Az általa kitöltött, eredetiben aláírt és lepecsételt Tanúsítványt postai úton juttassa el hozzánk a Budapest 1142, Komáromi út 39. – címre. Ezt követően szállítjuk Önnek a készüléket.

A tanusítványt ITT tekintheti meg és töltheti le!


Szeretné, ha nem kellene mással foglalkoznia csak hűsölni az új klíma által lehűtött szobában? Van megoldásunk!

Beszerezzük Ön helyett a Végfelhasználói Tanúsítványt. Ebben az esetben kérjük, hogy az alábbi lehetőségek közül válassza a pénztár oldalon a második opciót („Nem, igényelném a márkaszerviz segítségét.”) és adja meg személyes adatait. Partnercégünk munkatársai 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a klímatelepítés nem része a vételárnak.


További információért kérem hívja a +36/1 244 24-24-es telefonszámot, vagy írjon ügyfélszolgálatunknak a [email protected] címre.