Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Végfelhasználói nyilatkozat szükséges split klímák értékesítése esetén

 

Már csak egy dolgot szükséges megtennie, mielőtt a klíma készüléket eljuttatnánk Önhöz

A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet előírja, hogy minden fluor tartalmú üvegház hatású gázzal (a klímában ilyen gáz van) rendelkező készüléket csak arra feljogosított személy vagy cég szerelhet, telepíthet. Be kell szereznie a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által feljogosított és az Ön által választott klíma telepítésére megfelelő szintű engedéllyel rendelkező cégtől a klíma telepítésre vonatkozó Végfelhasználói Tanúsítványt.

Minden webshopban vásárolt klímaberendezést (nem csak az AQUA.hu-n, hanem bárhol máshol is) csak ezen Végfelhasználói Tanúsítvány bemutatása után szállítható ki a vevőnek. A tanúsítványt olyan feljogosított cég állíthatja ki, amely cég rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál a megfelelő szintű engedéllyel és jogosult az Ön által választott készülék telepítésére. Az általa kitöltött, eredetiben aláírt és lepecsételt Tanúsítványt postai úton juttassa el hozzánk a Budapest 1142, Komáromi út 39. – címre. Ezt követően szállítjuk Önnek a készüléket.

A tanusítványt ITT tekintheti meg és töltheti le!


Szeretné, ha nem kellene mással foglalkoznia csak hűsölni az új klíma által lehűtött szobában? Van megoldásunk!

 

Beszerezzük Ön helyett a Végfelhasználói Tanúsítványt, ezután szakszerűen és hivatalosan telepítjük Önnek a klímakészüléket
Ebben az esetben kérjük, hogy az alábbi lehetőségek közül válassza a pénztár oldalon a második opciót (
„Nem, igényelném a márkaszerviz segítségét.”)
és adja meg személyes adatait. Partnercégünk munkatársai 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a klímatelepítés nem része a vételárnak. A telepítést külön díj ellenében a telepítő szakcég – előre megadott és Ön által jóváhagyott ajánlat alapján – végzi el.

Miért válassza telepítéssel együtt a klímakészüléket?

  • Önnek nincs más dolga csak időpontot egyeztetni a telepítésre és mi minden mást intézünk,
  • Önnek nem kell azzal töltenie az idejét, hogy megtalálja és ellenőrizze, hogy mely cég adhat ki Végfelhasználói Tanúsítványt.
  • Előre egyeztetett, fix díjon dolgozunk, ami mindent tartalmaz (munkadíj, kiszállás, vegytiszta rézvezetékek, konzol, falátütés), nincs meglepetés vagy rejtett költség.
  • A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által regisztrált telepítő üzemeli be a készülékét, ami biztosítja Önnek az akár 10 éves garanciát is.
  • 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, nem kell sokáig szenvednie a hűségtől.

 

További információért kérem hívja a +36/1 244 24-24-es telefonszámot, vagy írjon ügyfélszolgálatunknak a [email protected] címre.