Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

15

0 hozzászólás

Még idén jön a Planet Coaster 2

A Frontier Developments folytatást készít a 2015-ös sikerjátékához.

 

Volt idő, amikor a vidámparkmenedzser játékok királya a Rollercoaster Tycoon széria volt, de ezt 2015-ben végérvényesen letaszította trónjáról a Frontier Developments által készített Planet Coaster. A stúdió később megismételte e játék sikerét a Planet Zoo-val és a Jurassic World Evolution két epizódjával is. Most pedig jön a Planet Coaster 2.

 

Az új játékban ismét a vidámparkoké a főszerep, de ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt kap a víz is. Igazi vizes vidámparkokat és vízi szórakoztatóparkokat építhetünk szerte a világban. Kapunk klasszikus sandbox és karrier módot, de a franchise játékmódban tényleg egy egész parkhálózat felépítése lesz a feladatunk.
 


Mint az elődökben, itt is szinte tégláról téglára építhetjük fel a parkot. Az attrakciótervezőnek köszönhetően a lehetőségeink száma lényegében végtelen. Mindenféle hullámvasútat építhetünk, csúszdarendszereket és más játékokat helyezhetünk el a parkban. A kiszolgáló létesítmények között megjelennek az öltözők és a napozóágyak, de lesz életmentő is.

 

A Planet Coaster 2 az első video alapján legalább annyira kiforrott és szórakoztató játéknak ígérkezik, mint közel tíz évvel ezelőtt megjelent elődje. A premierre a tervek szerint valamikor idén ősszel kerül majd sor PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!