Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

10

0 hozzászólás

Versenyautót építhetünk az Underground Garage-ban

A játék először csak early accessben fog megjelenni még e hónap végén.

 

Az éjszakai illegális gyorsulási versenyek legjobb játékait a Need for Speed széria szállította. A legjobb autószerelős játéknak pedig a Car Mechanic Simulator széria számít. E kettő keverékéből pedig még e hónap végén megszületik az Underground Garage.

 

A játékban a városban működő egyik garázs felett kapjuk meg az irányítást, miután annak eredeti tulajdonosának nyoma vész. A játékosok feladata lesz, hogy beépüljenek a gyorsulási versenyek világába és kiderítsék, mi történt a fickóval. Ehhez viszont fel kell futtatni a garázst, abban meg kell építeni a leggyorsabb autót és persze versenyezni kell.
 


A játékmenet az ígéretek szerint ötvözni fogja a már említett Car Mechanic Simulator és a Need for Speed játékok legjobb elemeit. Az autókat csavaronként szerelhetjük szét és rakhatjuk össze újra csak még erősebb alkatrészekből. Kedvünkre csinosíthatjuk is őket, majd irány a versenyek világa.

 

Az Underground Garage első körben csak early accessben fog megjelenni, kizárólag PC-re. Ennek a napja pedig október 24-én jön majd el, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a teljes kiadás mikorra várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!