Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

09

0 hozzászólás

Újabb előzetesen az Unknown 9: Awakening

Már csak pár hét és megjelenik a Namco új akció-kalandjátéka.

 

Nem kell már sokat várni, hogy megjelenjen a Namco idei talán utolsó nagy dobása, az Unknown 9: Awakening. A játék körül igen nagy felhajtást csap a kiadó, akik nemrégiben képregényeket, podcastot és még regényeket is bejelentett, hogy a játék világát megismertessék a rajongókkal. Most pedig egy új előzetessel jelentkeztek.

 

A játékosok egy fiatal nő, Haroon kalandjaiba csöppennek, aki egyedüliként képes szembeszállni egy az egész világot fenyegető szektával. Ebben különleges képességei vannak a segítségére, amelyekkel fel tudja venni a harcot a különféle szörnyekkel.
 


E képességei fejleszthetők és kombinálhatók lesznek, így egészen pusztító támadásokat is indíthatunk. A nyílt sisakos küzdelem mellett a lopakodás is egy lehetőség lesz, ahogy arra is képesek leszünk, hogy átmenetileg átvegyük az irányítást bizonyos karakterek felett.

 

Az Unknown 9: Awakening már nem várat sokáig magára. A premier PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-e, valamint Xbox Series X-en és Xbox One-on is október 18-án jöhet el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!