Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

16

0 hozzászólás

Megjelent a New World: Aeternum

Az Amazon Games MMORPG-je PC után mostantól konzolokra is elérhető.

 

PC-re még 2021 őszén jelent meg a New World, az Amazon Games első nagy saját játéka. A fantasy MMORPG nagy port kavart, mert képes volt méregdrága csúcskategóriás Nvidia videokártyákat végleg tönkretenni. Ez a hiba szerencsére hamar megoldódott, a játék pedig a minap új mérföldkőhöz érkezett: megjelent konzolokra is.

 

Az új kiadás már a New World: Aeternum címet viseli, ami egyben egy megújulást is jelent. Rengeteg új tartalom és lehetőség került a játékba. A legfontosabb az új PvP zóna, ahol a játékosok mindenféle kötöttség nélkül harcolhatnak egymással. Szintén fontos újítás, hogy teljesen átalakították az oktató részt és a karaktergenerálást a játék elején.
 


A dialógusok rendszere is megújult, illetve rengeteg új átvezető video került a játékba, amelyek részletesebben mesélik el a kerettörténetet. Kisebb, de nem kevésbé örömteli újítás, hogy végre lehet úszni is a játékban. Ezeken túl sokat csiszoltak a kontrolleres irányításon és a játék stabilitásán is.

 

A New World: Aeternum PlayStation 5-re és Xbox Series X-re jelent meg. Aki korábban már megvásárolta a játékot PC-re, az most egy ingyenes frissítés formájában kapja meg az újdonságokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!