Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

30

0 hozzászólás

S.T.A.L.K.E.R. 2 X MSI

S.T.A.L.K.E.R. 2 A Heart of Chornobyl GPU-dizájn az MSI-től.


Pontosan egy hónappal ezelőtt az EGK-tól származó kiszivárogtatás felfedte, hogy az MSI új grafikus kártyát fog kiadni, amely az NVIDIA RTX 4070 Ti SUPER. Ez a grafikus kártya egy különleges kiadás, amely a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobil megjelenésére készül, amit most novemberben jelenik meg.

Az MSI a GSC Games-szel együttműködve megtervezte Gaming Slim sorozatának egyedi változatát, amelyet más egyedi kialakításokhoz is használtak, mint például a Black Myth: Wukong vagy a World of Warcraft. Az új modell egyedi színsémát, új matricákat a ventilátorokon és egy teljesen új hátlapot tartalmaz.


Bár a kedvcsináló videóból nem egyértelmű, a kártya AD102 GPU-t tartalmazhat. Ha azonban az MSI ragaszkodik az NVIDIA hivatalos specifikációihoz, az AD103-275 processzort fogja tartalmazni 8448 CUDA maggal. A játékosok 16 GB GDDR6X memóriát és 285 W-os TDP-t is kapnának. ezek az egyedi változatok nem tartalmazzák az „X” vagy „OC” specifikációkat, így ha gyári túlhajtásra van szükség, érdemesebb megvenni az eredeti modellt.

Az MSI nem erősítette meg a pontos megjelenési dátumot, de valószínű, hogy a kártya nem sokkal a játék előtt fog megjelenni, és a csomagban is megjelenik. A fennmaradó kérdés az, hogy hány darab készül, és könnyen megvásárolhatóak lesznek-e.

Forrás: VideoCardz.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!