Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

30

0 hozzászólás

Stop Motion technológiával készül a The Midnight Walk

Szürreális túlélőhorror jön, amely különleges látványvilágával hozza ránk a frászt.

 

Különleges túlélőhorror kalandjátékot mutattak be a napokban. A Fast Travel Games kiadó gondozásában készül a MoonHood stúdió újdonsága, a The Midnight Walk, amely már az első előzetesével képes rá, hogy rossz álmokat hozzon a gyengébb idegzetű játékosokra.

 

A történet egy olyan világban játszódik, ahol egészen groteszk és szürreális lények élnek. Itt a sötétség és a fény, vagyis a tűz örök harcot vív egymással, ezért is különösen fontos Potboy, az apró kis lény, akinek egy kancsót formál a feje. E kancsóban ugyanis apró láng lobog, ennek fényével vezet minket végig e világon, nekünk pedig mindentől meg kell óvnunk őt.
 


A játék kétségkívül legkülönlegesebb eleme maga a látványvilág. Stop Motion technológiával készül, ami azt jelenti, hogy minden animációt és mozdulatot képkockáról képkockára kézzel jelenítenek meg, majd gyorsítják fel a látottakat. Így lehet, hogy a játék már egy előzetessel is nagy hatást képes kelteni.

 

A The Midnight Walk egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de valószínűleg idén még nem számíthatunk rá. A fejlesztés PC-re és PlayStation 5-re biztosan folyik, ahogy az is biztos, hogy a hagyományos megjelenés mellett PlayStation VR 2-re is elkészül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!