Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

14

0 hozzászólás

Irodába szánja új billentyűzetét a Logitech

Az újdonság a Pop Icon Keys nevet kapta és egyedi külsejével hódíthat.

 

A Logitech a napokban rántotta le a leplet legújabb billentyűzetéről, amellyel ezúttal nem a játékosokat célozzák. A hangzatos Pop Icon Keys névre keresztelt újdonság ugyanis kifejezetten irodai munkára készült, de stílusos megjelenésével akár otthon is hódíthat.

 

A TKL újdonság lekerekített formavilággal érkezik, mind a ház, mind a billentyűkupakok erőteljesen kerek éleket és sarkokat kaptak. A billentyűzet több színkombinációban is elérhető: a nőket a rózsaszín és piszkosfehér vagy a lila és piszkosfehér vonzhatja, míg a férfiakat a piszkosfehér és narancssárga vagy a grafit és zöld. Minden esetben az alapszíntől a home, end, pg up és pg down billentyűk ütnek el a jobb szélen.
 


Ami a belsőt illeti, a billentyűk alatt a Logitech saját ollós kapcsolói lapulnak. Az eszközt vezeték nélkül használhatjuk, 2 db AAA-s elem adja a tápellátást. A gyártó ígérete szerint a billentyűzet akár 36 hónapig is bírja szusszal. A már említett négy eltérő színű billentyű a Logi Options+ alkalmazással át is programozható.

 

A Pop Icon Keys színkombinációtól függően különböző mértékben újrahasznosított műanyagból készült. A gyártó az újdonságot nagyjából 19 ezer forintos áron küldi a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!