Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

14

0 hozzászólás

Csak jövő tavasszal jön a Football Manager 2025

Húsz év után idén ősszel először nem jön új epizód.

 

Akár történelminek is nevezhetnénk, hogy az SI Games a napokban bejelentette, a Football Manager 2025 nem fog megjelenni idén novemberben. Már a játék leleplezésével is csúsztak, de ez szeptemberben végül csak megtörtént, akkor novemberre ígérték a játékot. Most már viszont biztos, hogy az csak jövő tavasszal jelenhet meg.

 

Az FM25 a fejlesztők ígérete szerint korszakalkotó lesz, legalábbis a franchise történetén belül mindenképp. Azt már megszokhattuk, hogy az évek során mindig valamely részterületre fókuszálnak a készítők és azt fejlesztik jelentősen. Idén viszont teljesen más utat választottak és valószínűleg ez állhat a jelentős késés hátterében is.
 


Az új epizód ugyanis szakít a stúdió saját fejlesztésű motorjával, hogy helyette immár a Unityt használja. Vélhetően a motorváltás okoz nagyobb gondot a csapatnak, ezért van szükségük több hónapnyi extra időre. Cserébe viszont azt ígérik, hogy soha korábban nem látott mértékű megújulás várható vizualitás terén.

 

A Football Manager 2025 PC-re valamikor jövő márciusban jelenhet meg. A konzolos és mobilos változatokat eleve későbbre ígérték a stúdiónál, de arról most nincs hír, hogy a PC-s késés ezeket mennyivel tolja hátrébb.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!