Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

24

0 hozzászólás

Készül az Orcs Must Die! Deathtrap

Ez lesz a franchise ötödik része.

 

A Robot Entertainment 2011-ben indította útjára a mókás, de egyben kihívást is jelentő tower defense játékát, az Orcs Must Die!-t. Ez máig összesen négy epizódot ért meg, a napokban pedig bejelentették, hogy már készül az ötödik rész, az Orcs Must Die! Deathtrap.

 

Az új játék alapvető koncepciója nem sokat változik. Most is egy erődöt és az abban lévő portált kell megvédenünk több hullámban érkező orkok, trollok és más szörnyek seregeitől. Ehhez csapdákat helyezhetünk el a padlón, falakon és plafonon, időnként harci gépezeteket használhatunk, illetve war mage-ünket irányítva magunk is részt vehetünk a horda elleni harcban.
 


Az új részben a csatákat immár barátainkkal közösen, akár négyen is megvívhatjuk. Minden játékos hat különböző képességekkel bíró war mage közül választhat magának karaktert, akik más és más támadásokat tudnak, illetve bizonyos csapdákat is csak ők helyezhetnek le.

 

Az Orcs Must Die! Deathtrap vélhetően ugyanúgy nem veszi majd komolyan magát, ahogy elődei sem. A premier még picit messzebb van, 2025 eleje körül számíthatunk rá. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re folyik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!