Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

30

0 hozzászólás

Kárpótolják a Red Dead Redemption 2 játékosait

A Rockstar Games egy rakás ingyenes tartalommal kárpótolja a PC-s verzió játékosait.


Mindenki ismeri az elmúlt hónap kálváriáját, már ami a Rockstar Games legújabb játékát, a Red Dead Redemption 2-t illeti. Egészen pontosan annak PC-s változatát, hiszen konzolokra épp egy évvel ezelőtt jelent meg a vadnyugati akció-kalandjáték. A PC-s premier azonban messze nem volt zökkenőmentes, a játékban a megjelenéskor még hemzsegtek a hibák.

 

A Rockstar Games szerencsére az elmúlt egy hónapban nagyjából rendbe tudta tenni a dolgokat, sorra jöttek a frissítések, amelyek előbb a fatális hibákat tették rendbe, majd a teljesítményt is gatyába rázták, végül a véletlenszerű összeomlásokat is orvosolni tudták. Mostanra a játék stabillá vált és tűrhetően is fut a legtöbb PC-n.
 


A fejlesztők azonban úgy érezték, hogy ennyi nem elég, ezért elérhetővé tettek egy csomagot minden PC-s játékos számára. Ez a csomag kifejezetten a multiplayer módhoz, a Red Dead Online-hoz érkezett, benne sok-sok hasznos holmival. Rengeteg lőszert kapnak a játékosok a pisztolyokhoz és revolverekhez, a különféle puskákhoz és persze a vadászíjhoz is. Emellett mérgezett dobókések, molotov-koktélok és különböző gyógyító italok is lapulnak a csomagban.

 

A játék december 5-én a Steamre is megérkezik, ebből az alkalomból PC-re és konzolokra is ingyen teszik elérhetővé a Prieto Poncho, a Marino Bandolier és az Off-Hand Holster ruházati kiegészítőket is.
 


A Red Dead Redemption 2 egyszemélyes kampánya Arthur Morganről és a van der Linde bandáról szól, akik a klasszikus vadnyugati bandák utolsó képviselői közé tartoznak. Ezzel szemben a Red Dead Online-ban mindenki saját karaktert alkothat, és igazi vadnyugati életet élhet vele.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!