Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

09

0 hozzászólás

Egész nap bírná az Ulefone Armor 28 Ultra

A strapamobil nagyon erős hardvert, korrekt képernyőt, jó kamerákat és bitang nagy akksit kínál.

 

Mára egyértelműen kijelenthetjük, hogy azok az idők elmúltak, amikor a vásárlónak választania kellett: vagy erős okostelefont vesz, vagy strapamobilt. Utóbbiakra ugyanis sokáig jellemző volt, hogy a gyártók csak a külsőre koncentráltak és gyenge-közepes hardvert pakoltak az erős kaszniba. Mostanra az Ulefone szakított ezzel a trenddel, ennek eredménye az Ulefone Armor 28 Ultra is.

 

A készülék egy Mediatek Dimensity 9300+ chip köré épül, amit 16 GB memóriával és 512 GB, microSDXC-kártyával tovább bővíthető tárhellyel támogatnak meg, a grafikus feladatokat pedig egy Immortalis-G720 MC12 GPU látja el. A 6,67 hüvelykes AMOLED kijelző felbontása 1080*2400 pixel, ezt 120Hz-en frissíti. A képernyő tetején középen ül az 50 megapixeles szelfikamera.
 


A hátoldalon egy 50 megapixeles fő egységet, mellette pedig egy 64 megapixeles éjjellátó kamerát és egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű egységet találunk, de kapunk egy hőkamerát is. A készüléket IP68/IP69K tanúsítvánnyal is ellátták, 2m-ig víz és por álló 30 percen át, illetve a zuhanást is garantáltan túléli 2 méterről. Emellett az Ulefone endoscope és microscope is csatlakoztatható hozzá.

 

A telefont 10600 mAh-s akkumulátorral szerelik, amelyet vezetéken 120W-tal, vezeték nélkül 50W-tal lehet tölteni, de van visszatöltési funkció is. Az Ulefone az Armor 28 Ultrát egyelőre nem látta el pontos megjelenési dátummal, illetve az ára sem ismert még.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!