Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

10

0 hozzászólás

A fél várost lerombolhatjuk fuvarozás közben a Deliver at All Costsban

A fura autós játékban olykor szürreális körülmények közt kell fuvaroznunk.

 

Egészen különleges hangulatú játékot jelentett be a napokban a Konami. A Far Out Games stúdiójában készülő Deliver at All Costs egészen az ’50-es évek legvégére repít vissza minket egy botcsinálta fuvarozó szerepében. A cél pedig a ránk bízott csomagok és küldemények célba juttatása bármi áron.

 

A játék izometrikus nézetben mutatja a világot, egy a korszakra jellemző kisvárost és annak környékét. Itt él Winston Green, aki egy fuvarozócégnek dolgozik. Az ő feladata a rá bízott küldemények célba juttatása kis platós furgonján. E küldemények viszont néha egészen furcsák, van köztük kardhal, egy csokor lufi, de lehet akár atombomba is.
 


A dolgunkat sok tényező nehezíteni fogja, hiszen van, amikor a rendőrök vesznek üldözőbe, máskor a lakosság áll az utunkba. De előfordulhat meteoreső vagy épp sziklaomlás is. A játék egyik erőssége a rombolható környezet, mivel a trailer tanúsága szerint is a földdel tehetjük egyenlővé az egész várost.

 

A Deliver at All Costs egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. Könnyen lehet, hogy idén már nem lesz lehetőségünk kipróbálni, csak valamikor 2025-ben. A fejlesztés mindenesetre PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is folyik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!