Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

10

0 hozzászólás

Újabb előzetesen a Commandos Origins

A valósidejű taktikai játékban is lesz tervező mód, ezt mutatja be az új trailer.

 

A valósidejű lopakodós taktikai játékok műfaját az ezredforduló környékén álmodták meg, első képviselője pedig a Commandos volt. Sokáig e széria volt az egyetlen a műfajban, majd jöttek további játékok is, de a XXI. század első évei után szinte teljesen eltűnt a műfaj. Végül 2015-ben jött vissza a köztudatba a Shadow Tacticsnak köszönhetően, mára pedig új virágkorát éli. És most a Commandos széria is visszatér a Commandos Originsszel.

 

A Claymore Game Studiosnál készülő játék tulajdonképpen az eredeti Commandos trilógia előzménytörténete lesz. Megismerhetjük benne, hogyan ismerte meg egymást a Green Beret és a csapat többi tagja. Az események 1943-ban játszódnak és több fedett akciót is végrehajthatunk a különböző frontokon, így Olaszországban, északon és Afrikában is.
 


A legújabb előzetes a műfaj egyik szinte kötelező játékelemét mutatja be, amelyet itt Command módnak hívnak. Lényegében arról van szó, hogy bár a játékmenet valós időben zajlik, bármikor megállíthatjuk azt. Ilyenkor az idő megáll, mi pedig parancsokat oszthatunk ki a csapatunk tagjai közt, így időzítve és hangolva össze azokat. E parancsokat pedig később gombnyomásra egyszerre hajtják végre, így lehet stílusosan egyszerre több célponttal is végezni.

 

A Commandos Origins PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül. A stúdió a megjelenéssel kapcsolatban egyelőre csak annyit árult el, hogy valamikor idén számíthatunk rá, de pontosabb dátum még nincs.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!