Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

15

0 hozzászólás

Újra megmutatta magát a The Alters

A túlélőjátékban saját magunk klónjai alkotják majd a csapatunkat.

 

Különleges játékairól ismert a 11 bit studios, akik előszeretettel foglalkoznak a túlélés különböző formáival. Először egy háborús játékot készítettek, amelyben egyszerű civilekkel kellett túlélni a zord körülményeket. Majd jött egy fagyos kolóniamenedzser játék is, most pedig egy távoli bolygóra repítenek a The Altersben.

 

A játék főhőse Jan Dolski, egy mindenféle extra képességektől mentes technikus, aki abba a nem túl szerencsés helyzetbe kerül, hogy egy új bolygóra küldött legénység egyetlen túlélője, miután a hajójuk lezuhan. Az idegen bolygón egy hatalmas gyűrű alakú bázis lesz az otthona, de mégsem lesz ott teljesen egyedül.
 


Egy géppel ugyanis klónozni tudja saját magát, de minden egyes alteregója más és más lesz. A játék legújabb előzetese is ezt mutatja be, hiszen minden alteregó osztozik Jan legtöbb emlékén és fizikai jellemzőjén, de mindegyikük Jan múltjának egy másik változatát testesíti meg, vagyis teljesen egyediek lesznek, ami sok komplikációhoz is vezethet majd hosszú távon.

 

A The Alters kifejezetten jól néz ki és a játékmenet is a stúdióra jellemző igényességet ígér. A premier pontos dátuma egyelőre nem ismert, de a tervek szerint még valamikor idén esedékes lesz. A játék PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elkészül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!