Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

30

0 hozzászólás

Újabb előzetesen a Life is Strange: Double Exposure

Max Caulfield egy évtized után tér vissza a sorozatba új képességekkel.

 

A Don’t Nod stúdiója indította útjára a Life is Strange sorozatot, amely mára az egyik legnépszerűbb a kalandjátékok táborában. A stúdió jelenleg más projekteken dolgozik, de a Deck Nine Games csapatánál készül a legújabb epizód, a Life is Strange: Double Exposure, amely most új előzetest kapott.

 

A játék legfontosabb részlete, hogy visszatér benne az első részben megismert főhős, Max Caulfield. Ő akkor a gimis éveiben rájött, hogy képes visszaforgatni az időt és változtatni a múlt hibáin. Most viszont már egyetemre jár, új barátai vannak. Egy este azonban egyiküket meggyilkolják, Max pedig megpróbálja helyrehozni a doglokat.
 


Csakhogy most már nem az időt képes manipulálni, hanem át tud lépni egy párhuzamos dimenzióba, egy másik világba, amely szinte tökéletesen megegyezik az övével. De ott még a barátja életben van, így ki tudja deríteni, mi vezethet a halálához és megakadályozhatja.

 

A Life is Strange: Double Exposure PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, illetve Nintendo Switchre is elkészül. A tervek szerint a megjelenés egy hónap múlva, október 29-én jön el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!