Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

30

0 hozzászólás

Különleges házat villantott a GameMax

Az N80 trükkje, hogy az alsó blokkot teljesen külön választották.

 

Aki számítógépet épít, nagy figyelmet fordít annak, hogy konfigurációját végül milyen számítógépházba költözteti. Szerencsére ma már Dunát lehet rekeszteni számítógépházakkal, ember legyen a talpán, aki követni tud minden újdonságot. A GameMax egyik újdonságára azonban könnyű lesz majd emlékezni, mert az N80 olyat tud, amit csak kevesen.

 

A házat két fő szegmensre tagolták vízszintesen. Ez eddig nem újdonság, hiszen sok gyártó tesz így, az alsó blokkba kerül a táp és a merevlemezek. Ezt a részt nem is lehet belátni, oldalról lemez védi, ez I/O is ezen kapott helyet. Tetején lábakon áll a ház fő blokkja, amelyet oldalról és elölről is egyetlen íves, edzett üveglap borít, míg felül és a másik oldalon haránt rácsozott fémlap.

A ház belsejében ATX, M-ATX és ITX alaplapokat építhetünk be, a tágas kialakításnak köszönhetően videokártyából 415mm-ig, CPU-hűtőből pedig 175mm-ig nyújtózkodhatunk. Ventilátorból felülre három 120mm-es vagy két 140mm-es, hátulra egy 120mm-es, az alaplap mögé két 120mm-es, míg alulra három 120mm-es fér.

 

Az I/O panelen két USB 3.0, ebből egy USB Type-C csatlakozó kapott helyet a jack mellett. A gyártó sötétszürke és fehér színben is kínálja az újdonságot, amely 160 vagy 165 dolláros árcédulával kerülhet a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!