Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

29

0 hozzászólás

Imposztorként támad a Pwnage StormBreaker Max CF egér

Az eszköz formavilága a piac egyik vezető szereplőjének egyik egerét másolja.

 

Jótól lopni nem bűn – követte ezt a mondást a Pwnage mérnökcsapata, amikor tervezőasztalhoz ültek, hogy megalkossák a StormBreaker Max CF névre keresztelt új egerüket. Az újdonság ugyanis egy kissé túlságosan is hasonlít a Razer közönségkedvenc DeathAdder V3-jára.

 

A StormBreakert ugyanakkor alaposan kilyuggatták, az egész testen agresszív rácsozás fut végig, amely még a két fő klikket is eléri. A két fő billentyűt ugyan nem lyukasztották át teljesen, viszont designos marással dobják fel őket. Az egér szimmetrikus, de jobbkezes kialakítást kapott, a hüvelykujj alatt a szokásos előre-vissza gombokkal.
 


Az egér belsejében egy a PixArt és a Pwnage által közösen megalkotott szenzor, a XERO dolgozik, ez tulajdonképpen egy átalakított PAW 3950 egység. Ennek érzékenysége egészen 30 000 DPI-ig skálázható több lépcsőben, a polling rate pedig megfelelő körülmények között 8kHz. Ehhez jön még a Nordic nrf52840 MCU chip, amely a lagmentes használatért és a megfelelő takarékosságért felel.

 

A két fő klikk alatt Omron optikai kapcsolókat találunk, amelyek 50 millió kattintásig nem hibáznak. A gyártó ígérete szerint a mindössze 45 grammot nyomó vezeték nélküli egér egy töltéssel 120 órán át bírja a strapát, feltölteni pedig mindössze két óra alatt lehet. Mindezért 150 dollárt kérnek majd el a kasszáknál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!