Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

28

0 hozzászólás

Dátumot kapott a VR-ra készülő Batman: Arkham Shadows

A játék heteken belül megjelenik, de csak kevesen fognak vele játszani.

 

A Batman: Arkham játékok jó tíz évvel ezelőtt még a legjobban csengő címek voltak. Mára kissé megfeledkezhetett róluk a játékos társadalom, hiszen a fejlesztő Rocksteady Games régóta nem jelentkezett új epizóddal, legutóbb inkább a rettentő rosszul sikerült Suicide Squad játékukkal égették magukat. A Camouflaj stúdió viszont újra elhozza a Batman: Arkham életérzést, épp csak egy kis csavarral.

 

A Batman: Arkham Shadow című játékuk hamarosan meg fog jelenni és egy előzménytörténet lesz. Gotham városát a titokzatos Rat King, avagy a Patkánykirály tartja rettegésben. Az utcákon egyre több az erőszak, lassan káoszba fullad a város. Ezt próbálja meg megakadályozni Batman is. Az események bőven az Arkham Asylum előtt fognak játszódni.
 


Az egyetlen bibi a történetben, hogy a Batman: Arkham Shadow egy kizárólag VR-ra készülő játék. Ez máris jelentősen lezsugorítja a célközönség méretét, főleg, hogy a játék még a VR-piacon is csupán egyetlen eszközre lesz elérhető: Meta Quest 3-ra.

 

A legújabb hírek szerint az ilyen headsettel rendelkező játékosoknak már nem kell túl sokat várniuk, hogy a Denevérember bőrébe bújhassanak. A Batman: Arkham Shadows ugyanis október 22-én, nem egész egy hónap múlva fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!