Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

29

0 hozzászólás

Olcsó hajlíthatót szállít az Infinix

Az Infinix Zero Flip középkategóriás hardverrel kínál összecsukható kagylótelefont.

 

Ma már tényleg egyre több gyártó száll be a hajlítható kijelzős okostelefonok piacára, így tett többek közt az Infinix is. A kínai gyártó a napokban mutatta be legújabb összecsukható okostelefonját, az Infinix Zero Flipet, amely a középkategóriában indul, ezért is lehet sokak számára vonzó ajánlat.

 

A készülék lelke egy Mediatek Dimensity 8020 SoC, amelyet 8 GB memóriával és Mali-G77 MC9 GPU-val támogatnak meg. A nem bővíthető tárhely 512 GB, így elmondható, hogy ha nem is a legerősebb, de alapvetően teljesen vállalható hardvert kap a telefon. Összecsukva egy 3,64 hüvelykes AMOLED panelt kapunk 1056*1066 pixeles felbontással és 120Hz-es frissítéssel.
 


Kinyitva pedig egy 6,9 hüvelykes LTPO AMOLED kijelzőt találunk, amelynek felbontása 1080*2640 pixel, ezt 120Hz-en frissíti. A telefont 50 megapixeles szelfikamerával szerelik fel, a hátoldalon pedig az 50 megapixeles fő kamera mellé egy szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű egység fért még oda.

 

Az Infinix Zero Flip 4720 mAh-s akkumulátort kap, amely nem a legnagyobb, cserébe vezetéken 70W-tal tölthetjük, illetve van 10W-os visszatöltés is. A gyártó az újdonságot alapvetően egész kedvező áron dobja piacra, ajánlott fogyasztói ára 580 euró körül mozog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!