Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

19

0 hozzászólás

Dátumot kapott a The Casting of Frank Stone

A horror kalandjátékkal indíthatjuk az idei őszt.

 

A Dead by Daylight évekkel ezelőtt jelent meg, de mind a mai napig az egyik legnépszerűbb online túlélőhorror. Ennek világában játszódik a Supermassive Games következő horror kalandjátéka, a The Casting of Frank Stone, amely most pontos premierdátumot kapott.

 

A történet 1980-ban játszódik, amikor négy diák úgy dönt, hogy saját horrorfilmet forgatnak. Ehhez a legendák által átszőtt Murder Millt szemelik ki helyszínnek, ahol állítólag egy Frank Stone nevű őrült több embert is lemészárolt. A fiatalok el is utaznak a helyszínre, de hamar kiderül, hogy a horrorfilmet nem forgatni fogják, hanem átélni.
 


A játékmenet a stúdióra jellemző elemekből építkezik. A négy főhős sorsa a játékosok kezében lesz, az ő döntéseik és cselekedeteik határozzák meg, hogy melyikük élheti túl a kalandot és ki hal meg. Így a cselekmény is több irányba haladhat, illetve több befejezés is lesz. A játékosok mindezt moziszerű megvalósítással élhetik át.

 

A The Casting of Frank Stone az idei ősz egyik nagy játéka lehet. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re folyik. A premier pedig szeptember 3-án jön el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!