Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

14

0 hozzászólás

Bemutatkozott az NBA 2K25

A kosárlabdaszimulátor következő epizódja szeptemberben érkezik.

 

A 2K Sports évek óta szállítja menetrend szerint a pankráció, a golf és a kosárlabda aktuális szimulátorait. Valószínűleg egyik széria sem marad új epizód nélkül idén sem, az pedig már teljesen biztos, hogy jön az NBA 2K25, hiszen hivatalosan is bemutatták a játékot.

 

Ahogy minden évben, ezúttal is a legapróbb részletekre is kiterjedő szimulációt fogunk kapni a világ leghíresebb kosárlabdaligájáról, illetve annak női változatáról is. Ami a legfontosabb technikai újítás, hogy idén végre a PC-s játékosok is azt a változatot kapják a játékból, amely PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül, vagyis a legrészletesebb verziót.
 


Mivel a játékból több kiadás is készül, így a borítón is több sztár kaphat helyet. A standard kiadást Jayson Tatum, a WNBA kiadást pedig A’ja Wilson díszíti majd, de lesz All Star kiadás is, amelyen mindketten helyet kapnak. A Hall of Fame kiadáson pedig a legendás Vince Cartert láthatjuk majd.

 

Az NBA 2K25 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra is el fog készülni. A premiert szeptember 6-ra lőtték be a készítők, így ez lehet az első sportjáték, amely megnyitja majd az idei őszi szezont.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!