Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

11

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Logitech G309 Lightspeed

Az új egér szimmetrikus kialakítást kapott, ceruzaelemről is több száz órát garantál.

 

A Logitech neve továbbra is egyet jelent a legmagasabb minőséget képviselő termékekkel. A perifériák táborát most egy új egérrel bővítik, amely több érdekességet is rejt magában. Bemutatkozott a Logitech G309 Lightspeed.

 

Az egér szimmetrikus kialakítást kapott, de alapvetően a jobbkezes használatra tervezték. Mentes a felesleges RGB-csicsától, cserébe lekerekített vonalvezetése és a két pici előre tolt fő klikk egész modern megjelenést kölcsönöz neki. Az egér hat gombot kínál, fekete és fehér változatban is elérhető, illetve több módon is képes csatlakozni.
 


A belsejében egy Hero 25K érzékelő lapul, amely 100 és 25 000 cpi között skálázható több lépcsőben. Ehhez 400 ips és 40g gyorsulás társul. A két fő klikk alatt Lightforce optikai kapcsolókat találunk. Bluetooth-on keresztül és a mellékelt Lightspeed dongle-n keresztül is használhatjuk, utóbb 1000Hz-es polling rate-et biztosít.

 

Az egeret AA ceruzaelemmel is lehet üzemeltetni, ekkor kapcsolódási módtól függően 300-600 órányi üzemidőt kapunk. Viszont támogatja a Logitech PowerPlay technológiáját, így egy ilyen egérpadon használva sosem fog lemerülni. A Logitech mindezért egy hozzá mérten egész barátságos árat, nagyjából 38 000 forintot kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!