Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

07

0 hozzászólás

Ilyen lesz a ZTE Nubia Red Magic Nova gamer tablet

Az eszközt már elő is lehet rendelni, a következő napokban pedig a boltokba is kerülhet.

 

Ma már egyáltalán nem ördögtől való, ha egy telefonra rásütik a gamer bélyegzőt, hiszen a társadalom egyre nagyobb rétege játszik komolyabb játékokkal is telefonján. Ugyanakkor a tabletek piacán még mindig nem kifejezetten jellemző tendencia ez. Viszont a ZTE változtatna ezen, napokon belül a boltokba kerülhet a ZTE Nubia Red Magic Nova gamer laptop.

 

Az eszköz lelke egy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chip, amelyet Adreno 750 GPU-val és modelltől függően 12, 16 vagy akár 24 GB memóriával is megtámogathatnak. A belső tárhely 256 GB, 512 GB vagy 1 TB lehet, ezt bővíteni nem lehet majd. A készükéket 10,9 hüvelykes IPS LCD kijelzővel szerelik fel, amelynek felbontása 1800*2880 pixel, amit 550 nites fénysűrűség mellett 144Hz-en frissít.
 


A tablet 20 megapixeles szelfikamerával és 50 megapixeles fő kamerával is rendelkezik. Mivel a játékok jelentős teljesítményt követelnek, amely komoly hőleadással jár, így nem meglepő módon aktív ventilátoros hűtés is kerül a táblagépbe, amely segíti az SoC hőháztartását kordában tartani.

 

Kapunk négy sztereó hangszórót, természetesen minden fontos vezeték nélküli technológiát, NFC-t (fizetési funkció nélkül), de GPS-t például nem. A működésről egy 10100 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amelyet bizonyos régiókban 120W-os, máshol csak 80W-os gyorstöltővel támogatnak meg. A gyártó az újdonságért nagyjából 500 eurót kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!