Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

03

0 hozzászólás

Az MSI piacra dobja azt az RTX 4070 Ti-t, amelyetet a S.T.A.L.K.E.R. 2 ihletett minden téren!

A játék természetesen a kártyához jár ajándékba.


Nem, valószínűleg nem lesz szükség atomenergiára a működéséhez, de az RTX 4070 Ti SUPER nem egy alacsony kategóriás GPU. Ez a grafikus kártya NVIDIA AD103 GPU-val rendelkezik 8448 CUDA maggal és 16 GB GDDR6X memóriával. Ennek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a STALKER 2-t elfogadható képkockasebességgel fusson.

Az új kártyát néhány hete az MSI már pedzegette, de most már hivatalos fotóink is vannak, amin a kártya a kiskereskedelmi csomagolásával együtt látható. Kiderült, hogy a kártya a játékhoz van kötve, ami választ ad az egyik kérdésünkre. Érdemes megjegyezni, hogy nem minden játék által ihletett GPU-dizájn található a játékokkal együtt, így ez egy jó kiegészítés.



Az új fotókon azt láthatjuk, hogy a kártya katonaszöld színvilágot használ, szálcsiszolt fém bevonattal. Három csík fut végig a designon, kis nukleáris szimbólummatricákkal.

A fizikai kialakítás nem változott a többi GAMING SLIM modellhez képest, amely az MSI kedvenc sorozata a testreszabás terén. Ahogy már korábban is említettük, az MSI már piacra dobott World of Warcraft, Wukong vagy Monster Hunter témájú GPU-kat, de ezekben az esetekben az RTX 4070 SUPER vagy RTX 4060 Ti alapját képezték. Ha a kiválasztott SKU bármilyen jelzés, akkor a STALKER 2-nek valóban nagy teljesítményű GPU-ra lesz szüksége.





Amit még meg kell erősíteni, az az ár és a megjelenés dátuma. A játék hivatalos november 20-án jelenik meg, így valószínűleg nincs messze ez a GPU.


Forrás: VideoCardz.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!