Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

02

0 hozzászólás

Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.


Ez az új keret akár 3 slotos grafikus kártyákat is támogat, és PCIe 4.0 kompatibilitást kínál. Az Antec azt állítja, hogy még RTX 4090 grafikus kártyákkal is jól fog működni, de meg kell jegyezni, hogy sok vastagabb modell is létezik.

Ennek a konzolnak az egyik legmenőbb tulajdonsága, hogy nincs szükség teljesen nyitott bővítőhelyekre; hagyományos blokkolt bővítőhelyekkel is működik. Ez azért lehetséges, mert a konzolt úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az összes szabványos ATX, E-ATX és még M-ATX tokkal is.

Ha a tartót meg kell emelni, az Antec speciális támasztó merevítővel szerelte fel a ketrecet, amely akár 54 mm-rel is képes megemelni a kártyát. A teljes konzol hossza 242 mm, ami állítható. Fontos részlet, hogy a kártya 55 mm-rel távolodik a PCIe bővítőhelyektől. Ez akkor fontos, ha hosszú GPU-kkal tervezi használni ezt a keretet; csak ügyeljen arra, hogy legyen elég hely (55 mm + kártyahossz).




A PCI-E Gen4.0 felszállókábellel ellátott Antec SHIFT ARGB függőleges GPU keret lehetővé teszi, hogy bármilyen GPU-t hűvös függőleges helyzetben fusson, a konzol kompatibilis a nyitott keretbővítő nyílásokkal, és úgy lett kialakítva, hogy támogassa az ATX házakat is, amelyeket a keretek között tartanak. a PCI-E bővítőhelyek a ház hátulján. A konzol még egy nagyszerű ARGB szalaggal is rendelkezik, amely szinkronizálható az összes nagyobb alaplapi szoftverrel, vagy bármely 5 V-os ARGB Hubbal vezérelhető.




Az Antec Shift ARGB két színben, fekete-fehérben kapható, ára 102 dollár, illetve 107 dollár. A konzol már megvásárolható a hivatalos Antec üzletben. Ez azonban nem a legjobb ár, mivel könnyen találhat függőleges rögzítésű tokot olcsóbban. Még az Antec C8 tokja is mindössze 107 dollárba kerül, és nincs szükség speciális konzolokra. Remek kütyü, de úgy tűnik, az árazásból kimaradt. A játékosok fontolóra vehetik a Cooler Master dizájnt is, ami mindössze 87 dollárba kerül.
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!