Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

17

0 hozzászólás

Ismerd meg a Stellart, a Manli új GPU-it!

A Manli új grafikus kártyákat mutat be, egyelőre kizárólag a kínai piacon.



A MANLI bemutatta új STELLAR sorozatú grafikus kártyáit, két modellel – az RTX 4070 SUPER-rel és az RTX 4060 Ti 8 GB-tal – bővítve az RTX 40 kínálatát. Bár a MANLI nem egy széles körben ismert márka, Ázsia és néhány európai ország kiválasztott piacain elérhető.

A cég eltávolodott kevésbé népszerű zöld katonai témájú dizájnjaitól, amelyeket nehéz volt párosítani sok PC-házzal. Ehelyett finomabb színsémákat választottak, beleértve a fekete/ezüst és fehér modelleket.







Az új STELLAR sorozat exkluzív a kínai piacon, friss fehér dizájnnal, feltűnő kékeszölddel és lila S-alakú csíkkal a kártyán. Mind az RTX 4070 SUPER, mind az RTX 4060 Ti 8GB ugyanazt a hűtést használja – három 90 mm-es ventilátor, egyedi hűtőborda és két nagy alumínium bordasor hat hőcsővel. Ez a hűtő 30-45 dB-en működik a viszonylag csendes működés érdekében.






Mindkét kártya gyárilag túlhajtható, az RTX 4070 SUPER 2520 MHz-en, az RTX 4060 Ti pedig 2580 MHz-en működik. A képeken mindkét kártya 16 tűs tápcsatlakozóval látható, de az adatlap szerint a 4060 Ti 8 tűs csatlakozót használ.

Ezek a modellek jelenleg egyetlen kereskedőnél sem kaphatók.

Forrás: VideoCardz.com

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!