Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

08

0 hozzászólás

Feketében és fehérben támad a Razer új Basilisk egere

A Basilisk V3 Pro 35K nevének utóbbi tagja a szenzorra utal.

 

A Razer a napokban mutatta be igen népszerű gamer egerének legújabb generációját. A Razer Basilisk V3 Pro 35K fekete és fehér színben érkezik, megtámogatva némi RGB-vel és az elődökre is jellemző vad vonalvezetéssel.

 

Az egér aszimmetrikus, jobb kezes kialakítást kapott, a hüvelykujj alatt egy támasztó talppal. A két fő klikket egy vastag, diagonál futó törés választja el a testtől, amelyből két további törés is végigfut azon. A talp mentén körbe pedig RGB-világítás dobja fel az egyébként is menő designt.
 


Ami a belsőt illeti, a mozgás követéséért egy 35 ezer cpi-ig szabadon skálázható Focus Pro 35K szenzor felelős 750 ips és 70g-s gyorsulás mellett. A két fő klikk alatt a Razer saját tervezésű optomechanikus kapcsolóinak legújabb generációja lapul, amely a gyártó ígérete szerint 90 millió kattintásig nem hibázik. A polling rate 8000Hz is lehet, de a mellékelt 2,4GHz-es HyperSpeed adóval ezt nem érjük el, külön kell hozzá eszközt vásárolni.

 

A Basilisk V3 Pro 35K akkumulátorát is fejlesztették, így az már használti módtól függően 28 és 210 óra közti üzemidő ígér. A töltést a mellékelt USB-kábelen keresztül, de akár vezeték nélkül is megoldhatjuk. A Razer az újdonságért 180 dollárt kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!