Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

16

0 hozzászólás

Csendes irodai egeret villantott az ASUS

Az ASUS Wireless Mouse MD102 érdekessége, hogy szinte nem is lehet hallani, ha kattintunk vele.

 

Sok szempontot figyelembe lehet és kell is venni, amikor az ember egeret választ. Számíthat az ergonómia, hogy jobb vagy balkezes-e, hány gomb van rajta, illetve az is, hogy milyen felbontású szenzor dolgozik benne. És sokak számára fontos szempont lehet az is, hogy mennyire hangos egy egér. E téren az ASUS újdonsága, a Wireless Mouse MD102 vonzó ajánlat lehet.

 

A kifejezetten irodai használatra tervezett, így mindenféle csicsától mentes egér ugyanis nagyon halk kapcsolókat kapott. A két fő klikk alatt vélhetően a Kailh kapcsolói lapulnak, amelyek 10 millió kattintásra vannak hitelesítve. A mozgáskövetésért felelős szenzort sem leplezték le, de egyes források szerint itt is egy PixArt egység kapott helyet.
 


Az egér jobbkezes kialakítást kapott, a teste pedig tényleg mentes mindenféle sallangtól. Három színváltozatban érhető el: sötétszürke, fehér és „zabtej”. A 69 grammot nyomó eszköz vezeték nélkül Bluetooth-on vagy a mellékelt 2,4 GHz-es dongle-on keresztül kommunikál. A gyártó ígérete szerint akár egy évig is használhatjuk töltés vagy telepcsere nélkül.

 

Egyelőre nem tudni, hogy az ASUS Wireless Mouse MD102 mikor landolhat a boltok polcain Európában. Ugyanígy az árazása sem teljesen tiszta még, egyes források szerint nagyjából 20 ezer forint körüli áron debütálhat majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!