Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

15

0 hozzászólás

Megjelenési dátumot kapott a Planet Coaster 2

A vidámparkmenedzser-játék még idén ősszel megérkezik.

 

A Frontier Developments stúdió még 2016-ban készült el a Planet Coasterrel, amelyet máig a vidámparkmenedzser-játékok koronázatlan királyának tartanak. A stúdió azóta készített ugyanarra a sablonra állatkertes és őslényparkos játékot is. Most viszont visszatérnek a vidámparkokhoz, ugyanis hamarosan megjelenik a Planet Coaster 2.

 

Az új játék az előd nyomdokain halad, vagyis most is a legapróbb részletekig mindent a saját szánk ízére szabhatunk át a játékban. Az épületeket elemenként építhetjük fel, tematikus parkokat építhetünk a legőrültebb hullámvasutakkal és attrakciókkal. A nagy újítás pedig a vízi játékok beemelése, ugyanis a játékban komplett csúszdaparkokat is építhetünk.
 


Természetesen nem csak a parkok felépítése a feladat, azok gazdaságos és profitábilis üzemeltetését is meg kell oldanunk. Menedzselnünk kell a pénzügyeket, személyzetet felvenni és foglalkoztatni, karbantartani a játékokat és attrakciókat. Szórakoztatni kell a látogatókat, kiegészítő és támogató épületeket felhúzni, ahol ehetnek, pihenhetnek, tisztálkodhatnak. Mert a legfontosabb mindig a látogatók elégedettsége.

 

A Planet Coaster 2-nek minden esélye megvan, hogy nyugdíjba küldje immár nyolc éves felmenőjét. Hogy sikerül-e neki a trónra ülni, az november 6-án fog kiderülni. Ekkor jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!