Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

16

0 hozzászólás

Újra mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead

A horror túlélőjáték új trailere a hangokról szól.

 

A Hang nélkül filmek elég jól szerepeltek eddig a mozikban, a franchise hamarosan a videojátékok között is próbálkozhat. A Stormind Games stúdiójában készül az A Quiet Place: The Road Ahead, amely a szuperhallással rendelkező, de vak szörnyek érkezése utáni hónapokban játszódik. A játék most új előzetest kapott.

 

Az alábbi videóban a játék hangjaiért felelős designer mesél arról, miként is fognak működni a zajok a játékban. Aki ismeri a sztorit, az tudja, hogy a szörnyek akár kilométerekről is centire pontosan megmondják valakiről, hogy hol van, ha zajt csap. Ezért a hangok a játékmenet egyik legfontosabb elemei lesznek. Nyilván a túlélés egyik záloga, hogy a lehető legnagyobb csendben maradjunk.
 


A különböző talajtípusok, mint a homok, az üveg, a fém vagy a fa mind más hangot ad ki, ezek hangereje is eltérő. Az sem mindegy, hogy mennyire hangos egy zaj, illetve mennyi ideig tart. A tárgyak használata is zajjal jár, elég csak egy nyikorgó ajtót kinyitni és már meg is történt a baj.

 

Az A Quiet Place: The Road Ahead izgalmas túlélőkalandnak ígérkezik. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül, a premier pedig október 17-én várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!