Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

12

0 hozzászólás

Megjelent a Test Drive Unlimited Solar Crown

Hosszú várakozás ért ma véget, itt a KT Racing új autós játéka.

 

Még 2020 nyarán jelentette be a Nacon kiadó, hogy az egykori Kiloton néven futó, de néhány éve KT Racingre átkeresztelkedett olasz stúdiónál készül a nagy múltú Test Drive franchise legújabb része. Az új játék a Test Drive Unlimited Solar Crown címet kapta és négy év várakozás után ma jelent meg.

 

A játékban Hong Kong szigetét autózhatjuk be keresztül-kasul napjaik legnépszerűbb és legmenőbb luxusautóival. A terep teljesen szabadon bejárható, temérdek verseny és esemény várja a játékosokat. Mivel a játék PC-re is megjelent, nem mindegy, hogy milyen vassal vágunk neki.
 


A minimális elvárás egy Intel Core i7-7700K vagy AMD Ryzen 7 1800X processzor 12 GB memóriával és egy Nvidia GeForce GTX 1660 vagy egy AMD Radeon RX 480, esetleg egy Intel ARC A380 videokártyával megtámogatva. Ha valaki a maximumra törekszik, annak egy Intel Core i7-11700K vagy AMD Ryzen 7 3700X processzorra, 12 GB memóriára és egy Nvidia GeForce RTX 2080 vagy AMD Radeon RX 6650 videokártyára lesz szüksége.

 

A Test Drive Unlimited Solar Crown nagyjából 50 GB tárhelyet követel meg magának, amit lehetőség szerint SSD-n célszerű biztosítani neki. PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elérhető, de az első kritikák még elég vegyesek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!