Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

18

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Tecno Phantom V Flip2

A másodvonalas gyártó új hajlítható okostelefonja nem kerül forgalomba Európában.

 

Aki hajlítható kijelzős okostelefont szeretne, de nem szeretné rá elkölteni egy használt autó árát, annak elég szűkös a mozgástere a piacon. Viszont szerencsére egyre több másodvonalas gyártó száll be a buliba, így már nem csak a Samsung és a Huawei játszótere az. Ilyen gyártó a Tecno is, amely már a második generációját mutatja be a saját hajlítható kijelzős okostelefonjának. Ez a Tecno Phantom V Flip2.

 

A készülék egy Mediatek Dimensity 8020 SoC köré épül, amelyet 8 GB memóriával és egy Mali-G77 MC9 GPU-val támogatnak meg. A tárhely mérete csak 256 GB lehet, amit nem is lehet bővíteni. Ebből is látszik, hogy a készülék nem a hardverrel kíván harcba vonulni a fogyasztók kegyeiért, bár panaszkodni azért nem lehet rá.

A telefon összecsukva egy 3,64 hüvelykes AMOLED kijelzőt kínál 1056*1066 pixeles felbontással, míg kinyitva egy 6,9 hüvelykes LTPO AMOLED panel vár 1080*2640 pixeles felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel. A 32 megapixeles szelfikamerát ennek tetejébe fúrták. A hátoldalon egy 50 megapixeles fő egységet és egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát találunk.

 

A telefont 4720 mAh-s akkumulátorral szerelik, amit vezetéken 70W-tal kínálhatunk meg. A Tecno Phantom V Flip2 tehát nem a nagyokkal akar versenyezni, így azoknak lehet ideális, akik mindenáron hajlítható kijelzős okostelefont szeretnének, de kompromisszumkészek és nem akarnak túl mélyen a zsebükbe nyúlni. Az egyetlen gond, hogy a telefon hivatalosan nem kerül forgalomba Európában, így azt Indiából kell valahogy beszerezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!