Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

17

0 hozzászólás

2025-re csúszott a Tales from the Shire

A következő Gyűrűk Ura-játék eredetileg idén jelent volna meg.

 

A Private Division kiadó gondozásában készül már néhány éve a Weta Workshop új játéka, a Tales from the Shire. Egy szimulátorról van szó, amely a Gyűrűk Ura világába kalauzolja a játékosokat, annak is talán a legszebb, de kétségtelenül a legbékésebb szegletébe, a Megyébe.

 

A játékosok ugyanis hobbitnak állhatnak a játékban. Első feladatuk, hogy megalkossák karakterüket, egy teljesen átlagos, hétköznapi hobbitot. Ezután jöhet a még mókásabbnak ígérkező feladat, otthont kell adni neki. Vagyis a játékosok maguk építhetik meg a maguk hobbitlakját annak minden helyiségével és dekorációjával.
 


Ha mindez megvan, akkor már nincs más hátra, mint egyengetni hobbitunk életét. Kertészkedni, pecázni, főzni kell. A többi hobbittal is kapcsolatba léphetünk, közös programokon vehetünk részt, kereskedhetünk velük. Az egyetlen dolog, amit nem tehetünk meg, az a kalandozás, harcolás.

 

A Tales from the Shire egy nagyon békés kis szimulátornak ígérkezik. A játékot eredetileg még ez év végére datálták a készítők, ám a napokban jött a hír, hogy ezt nem tudják tartani. A tökéletességre törekvés jegyében 2025 elejére halasztották a premiert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!