Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

30

0 hozzászólás

Később jön a Frostpunk 2

A fagyos túlélőjáték eredetileg nyár közepén debütált volna.

 

A 11 bit studios először a This War of Mine-nal tette le a névjegyét és bizonyította, hogy van érzéke az egyedi játékok készítéséhez. A stúdió (amely egyben kiadóként is működik), néhány évvel ezelőtt készítette el a Frostpunkot, amellyel újra bizonyítottak. Következő játékuk ennek folytatása, a Frostpunk 2 lesz, de erre picit többet kell várni, mint tervezték.

 

A játék egy világméretű katasztrófa után játszódik, ami új jégkorszakba taszította a világot. Így a legfontosabb erőforrássá a tüzelőanyagok váltak. Míg az első játékban ezt a szerepet a szén töltötte be, addig a Frostpunk 2-ben már az olaj lesz mindennek a mozgatórugója.
 


A játékosok egy kolónia vezetőjét testesítik meg, akinek mindenben döntő szava van. Így nekik kell gondoskodni a kolónia minden igényének kielégítéséről, csakhogy ebben a világban soha semmiből nem áll rendelkezésre elegendő. Ez pedig olykor komoly morális dilemmákhoz vezet, miközben a legfontosabb cél a kolónia életben tartása.

 

A Frostpunk 2 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül. Az eredeti tervek szerint PC-re július vége felé jelent volna meg, ám mostanra kiderült, hogy egy picit több időre van szüksége a készítőknek. Így a premiert szeptember 20-ra halasztották. Arról továbbra sincs hír, hogy a konzolos változatok mikorra várhatók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!