Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

30

0 hozzászólás

2025-re csúszott a Lost Records: Bloom & Rage

A Don’t Nod következő kalandjátéka pár hónapot késhet.

 

A Don’t Nod nevét mindenki a Life is Strange játékokkal köti össze, de a francia stúdió elég sok más remek játékot is letett már az asztalra. Következő játékuk is nagyon ígéretes, habár a Lost Records: Bloom & Rage-ről most rossz hírek érkeztek.

 

A játék a ’90-es évek hangulatát hozza el, a főszerepben pedig négy tinilány, Swann, Nora, Autumn és Kat lesznek. A lányok életük legboldogabb nyarát élik, bandát alapítottak, buliztak, mígnem valami történt. Hogy mi, azt a készítők nem árulták el, hiszen ez a titokzatos esemény, katasztrófa lesz az egész sztori mozgatórugója.
 


A játék két idősíkban – 1995-ben és huszonkét évvel később – fog játszódni, hol a tini, hol pedig a felnőtt lányokat irányíthatjuk. A cél nem is lehet más, mint kideríteni, mi történt 1995-ben, ami miatt úgy döntöttek, hogy inkább egész életükre megszakítják a kapcsolatot. És mi történt huszonkét évvel később, hogy e fogadalmukat mégis megszaktíják.

 

A Lost Records: Bloom & Rage a látottak alapján egy hamisítatlan Don’t Nod kalandjáték lesz. De sajnos az eredetileg belőtt évvégi premiert a stúdió nemrégiben elhalasztotta. Így a megjelenésre 2025 elején kerül majd csak sor, ekkor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!