Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

24

0 hozzászólás

Itt a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

A Ubisoft még mindig adós a második résszel, de amíg az nincs, megünnepli az elsőt.

 

Ha van olyan játék, ami emberemlékezet óta készül a francia Ubisoft stúdióiban, akkor az a Beyond Good & Evil 2. Sajnos ez a projekt már hosszú évek óta hiátusban van, pedig világszerte milliók várják türelmetlenül. Viszont amíg várnak rá, megünnepelhetik az első rész évfordulóját.

 

Bő húsz évvel ezelőtt jelent meg ugyanis a Beyond Good & Evil, ebből az alkalomból pedig a Ubisoft piacra dobja az évfordulós kiadás, a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Editiont. Ez nem csak egy egyszerű újracsomagolás, egy picit bele is nyúltak a játékba.
 


Bár remake-ről vagy remasterről nem beszélhetünk, azt a kiadó megoldotta, hogy a játék 4K-ban és 60 fps-sel fusson mind PC-n, mind konzolokon. Kapunk automatikus mentést, átléphetjük a videókat, illetve kapunk teljeskörű kontroller és billentyűzet-egér támogatást is. Speedrun móddal, új kihívásokkal és a második részre referáló új küldetéssel is bővül a játék.

 

A Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition holnaptól lesz elérhető. A játék PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is elkészült. Valamikor később egy gyűjtői kiadás is várható dobozos formában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!