Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

27

0 hozzászólás

Minimalista design jellemzi a Logitech G515 Lightspeed TKL billentyűzetet

Egy alacsony profilú modellről van szó, amely fekete és szürke színben is elérhető lesz.

 

A Logitech leleplezte legújabb billentyűzetét, a G515 Lightspeed TKL-t. Ennek neve a méretét tekintve elég egyértelmű, ugyanis egy TKL-billentyűzetről van szó. Az eszköz voltaképpen a korábbi G915 TKL kissé leegyszerűsített kiadása.

 

Az elődhöz hasonlóan egy alacsony profilú billentyűzetről van szó, amelynek tervezésekor a minimalista design dominált. Ennek megfelelően mentes a legtöbb sallangtól, a fekete vagy szürke házat szögletesre tervezték, a funkcióbillentyűk felett egy kissé kiemelkedő felső domborulattal. Ezen kaptak helyet a bal sarokban a bluetooth és a Lightspeed vezeték nélküli módok kapcsolói, a játékfunkció kapcsolója, míg a jobb szélen a Caps Lock és az akkumulátortöltöttség LED-je.
 


A mindössze 22 mm magas billentyűk alatt GL kapcsolók lapulnak, amelyek lehetnek lineárisak és taktilisak is. A leütési út 3,2 mm, az aktivációs pont 1,3 mm-nél van. Természetesen nem hiányzik az RGB-világítás és a gyártói Keycontrol-technológia sem. Az eszköz egy töltéssel 36 órányi használatot biztosít, de a mellékelt 1,8 méteres USB kábellel is használható.

 

A Logitech G515 Lightspeed TKL egyelőre nem kínál magyar billentyűkiosztást, de sok más nyelvet igen. A gyártó két éves garanciát vállal rá, amelyért cserébe 150 eurós árcédulát akasztott rá. A tervek között szerepel egy vezetékes változat is, amely még idén megjelenhet nagyjából 110 eurós áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!