Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

26

0 hozzászólás

Kincskeresés vár a Flint: Treasure of Oblivionban

Új játékmenet-bemutatót kapott a kalózos taktikai játék.

 

A kalózok az elmúlt években újra elég népszerűek lettek a játékfejlesztők körében, persze most nem a szoftverkalózokra gondolunk, hanem a Karibi-térségben egykor portyázó hajósokra. A Savage Level stúdió is róluk készít egy új játékot Flint: Treasure of Oblivion címmel, amely a napokban kapott új előzetest.

 

A játékban Flint kapitány és legénysége kalandjaiba csöppenünk. Azt beszélik, hogy egy régi kalózkapitány hatalmas kincset harácsolt össze portyái során, amelyet végül elrejtett valahol a szigetvilágban. Persze azt senki sem tudja, hogy hol, de a kincs akkora, hogy abból bárki megválthatja a szabadságát és élete végéig jómódban élhet. El is indul a hajsza az aranyért.
 


A játékmenet két fő részből áll majd: a felfedezésből és a harcokból. Előbbi teljesen valós időben fog zajlani, karaktereinkkel szabadon mozogva térképezhetjük fel a pályákat. Amikor azonban csatára kerül a sor, körökre osztott módba vált a játék. Itt a készítők az asztali szerepjátékokból ismert kockadobást választották a találatok és más változók eldöntésére.

 

A Flint: Treasure of Oblivion kifejezetten pofás játéknak ígérkezik, amely PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is el fog készülni. Sajnos a premier pontos dátumát egyelőre nem jelentették be a készítők, azt viszont elárulták, hogy a terveik szerint arra még ebben az évben sort fognak keríteni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!