Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

24

0 hozzászólás

Újra mozgásban a Commandos: Origins

A lopakodós játékok atyja elvileg még idén visszatér.

 

Az ezredforduló előtt jelent meg a Commandos című játék, amely megteremtette a valósidejű lopakodós taktikai játékok műfaját, amit máig sokan ezzel a franchise-zal azonosítanak. A műfaj közel húsz évre szinte teljesen eltűnt a köztudatból, míg a Mimimi Games vissza nem hozta. Ez újra beindította a többi stúdió fantáziáját is, mint a Claymore Game Studios, akiknél a Commandos: Origins is készül.

 

Ehhez érkezett a hétvégére egy vadonatúj előzetes. Az alábbi video ugyan csak bő egy perces, de ebbe is bőséges tartalom fért. Láthatunk több különböző terepet és pályát a sivatagtól a mediterrán vidéken át egészen a havas pályákig. Ugyanígy a különböző karaktereket is láthatjuk akcióban.
 


Ahogy az a műfajban már megszokott, karaktereink mind egyedi képességekkel bírnak, amelyeket kombinálva kell a pályákat szisztematikusan teljesíteni. A cél lehetőleg az észrevételen maradás, az őrök taktikus becserkészése. Ebben segít, hogy láthatjuk az őrök látómezőjét.

 

A Commandos: Origins az eredeti franchise előzménytörténete lesz, amelyben megismerhetjük Green Berret és a többi kommandós eredetét. Egyelőre sajnos a játék nem kapott megjelenési dátumot, csak annyit árultak el a készítők, hogy még idén számíthatunk rá PC-re és konzolokra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!